We proberen regelmatig nieuwe projecten toe te voegen aan onze website. Kom dus zeker nog een keer langs!

Evenementen

– Van concept tot productie –

Een goed evenement organiseren doe je niet zomaar. Wij vinden het leuk om momenten te creëren die je bij blijven. Met bijzondere ontmoetingen, zodat we mensen verrassen, raken, vermaken én verbinden. Dat begint bij het ontwikkelen van een goed concept.

Samen met jou geven we vorm aan ideeën en verhalen. We tillen projecten van de grond die we op een  creatieve, inventieve en betrouwbare manier realiseren. Dit doen we met liefde voor het vak. We bedenken creatieve concepten, maar geven ook structuur en richting aan ideeën van anderen om zo tot resultaat te komen. Een resultaat waar je blij van wordt.

 

Waar we jou mee kunnen helpen:

Conceptontwikkeling / (Culturele) evenementen / Evenement productie / Interim event management / Opening / Festival / Symposium / (Internationale) conferentie / Vieringen (jubilea) / Open Monumentendag / etc.

Onze projecten

MonumentenNACHT Breda

Foto: Stadsfotograaf Breda / Jorgen Janssens

Officiële viering 75 jaar vrijheid Breda

Op 29 oktober 2019 vond in Breda de officiële viering van 75 jaar vrijheid plaats in het bijzijn van koning Willem Alexander en president Duda van Polen. De dag eindigde met een groot feest op de Grote Markt.

MonumentenNACHT Breda

Foto: Ramon Mangold/Pix4Profs

MonumentenNACHT Breda

De allereerste MonumentenNACHT Breda was een succes. In samenwerking met de Grote Kerk kon een aantal gelukkigen eenmalig de nacht doorbrengen in dit bijzondere monument. Lees meer

 

Open Monumenten Dagen Breda

Foto: Joyce van Belkom Fotografie

Open Monumentendagen Breda

Open Monumentendag wordt jaarlijks georganiseerd in het tweede weekend van september. Open Monumentendag is onderdeel van de European Heritage Days waaraan 50 landen deelnemen. Ook Breda opent dan twee dagen lang vele van haar prachtige, monumentale en historische locaties voor het publiek. Vanaf 2017 organiseren we jaarlijks in opdracht van de gemeente Breda dit monumentale weekend boordevol activiteiten voor jong en oud. Lees meer

 

Foto: Joyce van Belkom Fotografie

Symposium 350 jaar Vrede van Breda

I.h.k.v. 350 jaar Vrede van Breda Symposium in de Grote Zaal van het Kasteel van Breda. De plek waar 350 jaar geleden de Vrede van Breda getekend is. Tijdens het symposium kwamen vredestichters van toen (1667) met de vredemakers van nu (2017) samen. Sprekers waren o.a. Generaal Middendorp, (voormalig) Commandant de Strijdkrachten, Mr. E. De Baedts, algemeen directeur Carnegie-Stichting Vredespaleis en de burgemeester van Breda Paul Depla.

Foto: Studio Zoolies

Piano audities opening Station Breda

Tijdens de officiële openingsshow van station Breda speelden 15 pianisten (10 reizigers en 5 docenten van Nieuwe Veste) een speciaal voor het station gearrangeerd muziekstuk  gecomponeerd door Erik Vlasblom.
Om pianisten te vinden, hebben we reizigers via social media en posters bij de stationspiano van Breda opgeroepen om zich aan te melden om auditie te komen doen. In een week tijd werden we overspoeld met enthousiaste aanmeldingen.

Foto: Jimke Joling

Officiële opening Station Breda

Op 8 september 2016 werd het station – na vier jaar bouwen – officiëel geopend. Staatssecretaris Sharon Dijksma verrichte samen met burgemeester Paul Depla van de gemeente Breda, gedeputeerde Christophe van der Maat, CEO Roger van Boxtel en president-directeur Pier Eringa de opening. De opening was het startsein voor een heel weekend feest in en om het station. Lees meer

Foto: Studio Zoolies

350 jaar Vrede van Breda

In 2017 was het 350 jaar geleden dat de Vrede van Breda werd getekend in Breda. De plan- en conceptfase resulteerde in een uitgewerkt projectplan voor de grootse viering door verschillende culturele en maatschappelijke organisaties. 

Foto: Joyce van Belkom Fotografie

Internationale Local Pass Conferentie

Tweedaagse internationale conferentie, met als onderwerp: Innovative Local Approaches towards New Trends in PsychoActive Substance uSe (Local PASS). Met sprekers en gasten uit binnen- en buitenland, werden er twee dagen lang door keynote speakers de resultaten van het internationale onderzoek gepresenteerd. Daarnaast waren en workshops met afsluitend een panel discussie. Buitenlandse gasten kregen ’s avonds een avondprogramma aangeboden. De conferentie vond plaats op drie historische lokaties in Breda.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.