We proberen regelmatig nieuwe projecten toe te voegen aan onze website. Kom dus zeker nog een keer langs!

Vormgeving & illustratie

– concept, creatie & productie –

 

Je hoort het vaak: beelden zeggen meer dan 1000 woorden. De kracht van beeld en beeldtaal is enorm. Studio ZooLies wil mooie dingen maken waar je blij van wordt. En dat doen we net even anders.

Al is er vaak een zakelijke behoefte aan iemand die goed kan vormgeven, dat wat gemaakt wordt, moet wel het juiste gevoel uitstralen. De kracht van Studio ZooLies ligt in het maken van die vertaling. Dat doen we door heel goed te luisteren en te kijken naar onze klanten en onze intuïtie te gebruiken. De uitkomst kan variëren van een heel strak ontwerp tot een ontwerp met veel details.

Het leuke aan deze persoonlijke manier van werken is dat het verrassend is van concept tot realisatie. Naast het verzorgen van de vormgeving, kunnen we je ook werk uit handen nemen door de Art Direction van jouw project op ons te nemen.

Ben je op zoek naar (kinderboek) illustraties? Neem dan ook een kijkje op www.annelieskrijgsman.nl

 

Waar we jou mee kunnen helpen:

Conceptontwikkeling  & creatie / (ad interim) Art direction / illustratie & vormgeving / on-offline campagne / (leg) puzzel / boekcover / huisstijl / logo ontwerp / brochures / magazines / poster-flyer / rapportomslagen – rapportmap / (school)kalender / poster / mupi /  etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.