Selecteer een pagina

Opdrachtgever De Rooi Pannen
Doel Live beeldverslag tekenen tijdens 6 inputsessies met leerlingen en stakeholders t.b.v. meerjarenbeleidsplan
Illustraties Annelies Diks-Krijgsman – Studio ZóoLies
Productie
Bart Heppenhuis
Procesbegeleiding Imke van Gaal
Foto’s De Rooi Pannen | PHOTEDby Edwin Wiekens

Live beeldverslagen tekenen

Hoe ziet het onderwijs van De Rooi Pannen er in 2028 uit? Over het antwoord op deze vraag gingen afgelopen maand zo’n 150 studenten van De Rooi Pannen in Breda, Tilburg en Eindhoven met elkaar in gesprek. Wat komt er in hen op als ze denken aan De Rooi Pannen? Wat gaat top en wat vinden ze een flop? Om vervolgens ook te kijken naar de toekomst. Hoe ziet De Rooi Pannen er in 2028 uit? Het was mooi om te zien hoe gedreven de studenten waren om hun feedback en ideeën te delen.

In april volgen er drie sessies met docenten, ouders en stakeholders van de school. Ook zij gaan aan de slag met de vraag wat gaat er goed en wat kan beter. Welke kansen zie je voor De Rooi Pannen en hoe ziet de school er in de toekomst uit?

Tijdens deze zes sessies maken we een live beeldverslag van de opbrengst. Na afloop wordt alle input samengevat in een getekend verslag. Aan de hand van dit visuele verslag gaat De Rooi Pannen zich buigen over het nieuwe meerjarenbeleidsplan.

Studenten en leerlingen aan het werk

Opbrengst van de drie sessie met studenten en leerlingen van De Rooi Pannen. Deze visuele samenvatting dient weer als input voor de sessies met docenten, ouders en stakeholders.