Selecteer een pagina

Een unieke handgetekende puzzel voor jouw jubileum

Vier jouw jubileum op een onvergetelijke manier met een exclusieve handgetekende puzzel die de rijke geschiedenis en bijzondere verhalen van jouw organisatie in beeld brengt. Een buitengewoon cadeau voor zowel huidige als voormalige medewerkers, relaties en klanten. Wij creëeren een levendige illustratie vol humor, die de kenmerkende momenten en avonturen van jouw organisatie tot leven brengen.

Iedere op maat gemaakte puzzel is uniek en weerspiegelt de identiteit van jouw organisatie van grappige anekdotes tot belangrijke mijlpalen. Naast het maken van de illustratie, verzorgen wij ook het ontwerp van de bijbehorende doos en het drukwerk. Dit betekent dat jij alleen nog maar dit bijzondere aandenken hoeft uit te delen aan jouw medewerkers, relaties en klanten.

Terwijl de puzzelstukjes samenkomen, herleven jullie verhalen op een betekenisvolle manier. Maak jouw jubileum gedenkwaardig en deel de geschiedenis van jouw organisatie in een handgetekende puzzel.

Wil jij óók een vrolijke en kleurrijk  geïllustreerde puzzel?

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met je.

Laat je bedrijf op een unieke manier tot leven komen

Wij staan klaar om jouw bedrijfsverhaal te transformeren in een prachtige en vrolijke legpuzzel. Met een hand getekende (jubileum) puzzel heb je een uniek cadeau in handen. Door het tekenen van jullie geschiedenis, anekdotes en belangrijke mijlpalen, geef je op een bijzondere manier een inkijkje in de identiteit en cultuur van jouw bedrijf. De puzzel wordt daarmee een waardevol aandenken voor (oud) medewerkers, klanten en relaties en nodigt uit om nog meer verhalen met elkaar te delen.

Klanten die we blij gemaakt hebben

Jubileum puzzel Van der Lee Seafish

Jubileum puzzel Van der Lee Seafish

Visleverancier Van der Lee Seafish uit Urk wilde voor haar 50 jarige jubileum een geïllustreerde puzzel om cadeau te geven aan (oud) medewerkers, klanten en relaties. Een mooie uitdaging om de ..

Lees meer
Jubileumpuzzel Baggerbedrijf de Boer | Dutch Dredging

Jubileumpuzzel Baggerbedrijf de Boer | Dutch Dredging

Ter ere van het 60 jarig jubileum van Baggerbedrijf de Boer | Dutch Dredging wilde de directie een bijzonder cadeau geven aan medewerkers, klanten en relaties van het baggerbedrijf. De vorm die ze hadden gekozen? Een unieke geïllustreerde puzzel van het bedrijf!

Lees meer