Selecteer een pagina

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het overzetten van al onze projecten naar de nieuwe website. Er komen daarom regelmatig nieuwe projecten bij. Houdt daarom deze pagina in de gaten om te zien wat we allemaal hebben gedaan.

Jubileumpuzzel Van der Lee Seafish

Jubileumpuzzel Van der Lee Seafish

Visleverancier Van der Lee Seafish uit Urk wilde voor haar 50 jarige jubileum een geïllustreerde puzzel om cadeau te geven aan (oud) medewerkers, klanten en relaties. Een mooie uitdaging om de ..

Lees meer
Geïllustreerd CV

Geïllustreerd CV

Om op te vallen tussen de grote hoeveelheid sollicitanten, kan een geïllustreerd CV net datgene zijn waarmee je de aandacht op jezelf kan vestigen. Voor een particuliere klant met lef,  hebben we het CV als een praatplaat geïllustreerd.

Lees meer
Illustraties website Storysellers

Illustraties website Storysellers

Je hoort het vaak: “Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden.” De kracht van beeld en beeldtaal is enorm. Ter ondersteuning van de online propositie en het merkverhaal van Storysellers hebben wij illustraties ontwikkeld die dit verhaal met beeld ondersteunen.

Lees meer
Jubileumpuzzel Baggerbedrijf de Boer

Jubileumpuzzel Baggerbedrijf de Boer

Ter ere van het 60 jarig jubileum van Baggerbedrijf de Boer | Dutch Dredging wilde de directie een bijzonder cadeau geven aan medewerkers, klanten en relaties van het baggerbedrijf. De vorm die ze hadden gekozen? Een unieke geïllustreerde puzzel van het bedrijf!

Lees meer
Citygame Credo – Het verborgen pad van Breda

Citygame Credo – Het verborgen pad van Breda

In opdracht van de gemeente Breda bedachten en ontwikkelden we de erfgoed citygame Credo – Het verborgen pad van Breda. Een coronaproof spel waarbij de historie van de stad beleefd kan worden tegen het decor van de prachtige monumenten die Breda rijk is.

Lees meer

Waar kunnen we jou blij mee maken?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Ook als hierboven niet staat wat je zoekt. We zijn een veelzijdige studio en denken graag met je mee.