Het verhaal van Studio ZóoLies

Studio Zóolies is ooit begonnen als een kleine studio in grafische vormgeving. Het maken van ansichtkaarten, rapportmappen en schoolkalenders vormden het begin van Zóolies.

Maar via het schrijven van communicatie- en educatieplannen werd de basis gelegd als creatief en uitvoerend brein in het produceren van evenementen en communicatie campagnes. Ook TV spots en Social Media promo’s behoren nu tot het repertoire van de studio.

In de loop van de jaren heeft Zóolies zich ontwikkeld tot een veelzijdige studio waarin creativiteit en uitvoerend pragmatisme elkaar gevonden hebben.

Dat betekent dat Studio Zóolies in het totale traject jouw partner is. Of het nu gaat om een stuk eventproductie,  vormgeving & illustratie of om het bedenken van een nieuw creatief concept voor jouw evenementen/video productie. Studio ZóoLies helpt je hierbij.

We werken graag samen

In de loop van de jaren hebben we een mooi netwerk van professionals opgebouwd die, net als wij, vol passie doen waar ze goed in zijn.
Om de grote diversiteit aan opdrachten goed te kunnen uitvoeren, bekijken we, afhankelijk van de opdracht die we krijgen en de omvang daarvan, welke professionals we het beste in kunnen zetten. We zijn op deze manier maximaal flexibel.

Vanuit een overkoepelende rol zorgen we ervoor dat de verschillende betrokken partijen de juiste dingen op de juiste momenten doen. Wij sturen het projectteam aan, stellen planningen en begrotingen op en bewaken deze. Op deze manier nemen we de gehele productie van jouw event voor onze rekening.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.