Selecteer een pagina

Het verhaal van Studio ZóoLies

Studio Zóolies is ooit begonnen als een kleine studio in grafische vormgeving. Het maken van ansichtkaarten, rapportmappen, schoolkalenders en logo’s vormden het begin van Zóolies.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Via het produceren van een afscheidsfilm en het schrijven van communicatie- en educatieplannen werd de basis gelegd als creatief en uitvoerend brein in het produceren van evenementen en andere creatieve producties. 

In de loop van de jaren heeft ZóoLies zich ontwikkeld tot een veelzijdige studio waarin creativiteit en uitvoerend pragmatisme elkaar gevonden hebben.

Dat betekent dat Studio Zóolies in het totale traject jouw partner is. Of het nu gaat om een stuk eventproductie,  vormgeving & illustratie of om het bedenken van een nieuw creatief concept voor jouw evenementen/video productie. Studio ZóoLies helpt je hierbij.

Het onstaan van de naam ZóoLies

De naam ZóoLies is een directe verwijzing naar de oprichter en eigenaar Annelies.  Het accent op de ó refereert aan de eigen/unieke (werk)wijze. Vaak werd er tegen haar gezegd: ‘Oh dat is weer zóooo Annelies!’ Om aan te geven dat dingen niet op een standaard manier werden gedaan.

Maar de letters Zoo hebben nog een betekenis. Ze zijn een afkorting voor Zillions Of Opportunities. Wat direct de veelzijdigheid en verschillende creatieve uitdagingen die Studio ZóoLies aangaat, verklaart.

We houden van samen mooie dingen maken

In de loop van de jaren hebben we een mooi netwerk van professionals opgebouwd die, net als wij, vol passie doen waar ze goed in zijn. Om de grote diversiteit aan projecten goed te kunnen uitvoeren, bekijken we, afhankelijk van de opdracht en de omvang daarvan, welke professionals we het beste in kunnen zetten. Op deze manier zijn we maximaal flexibel.

Vanuit een overkoepelende rol zorgen we ervoor dat de verschillende betrokken partijen de juiste dingen op het juiste moment doen. Wij sturen het projectteam aan, stellen planningen en begrotingen op en bewaken deze.